Треньори

  • Антонио Иванов е многократен национален шампион за юноши и мъже по лека атлетика на 100, 200 и 400м. Той е 2 пъти балкански шампион на 200м и 2 пъти вицебалкански шампион на 100м за юноши в. Шампионатите, в които нашият треньор постигна победите бяха в Турция и Румъния.

Антонио е балкански вицешампион на 200м за мъже в Правец. Участник на световно първенство в Тампере, Финландия и 2 пъти достига до полуфиналите на европейски първеснтва в Тбилиси, Грузия и Гросето, Италия. 

Той все още се състезава на високо ниво и иска да стимулира децата от отбора да бъдат целеустремени и дисциплинирани и много митивирани. 

  • Катя лазова е била състезателка на висок скок и е участник на олимпийските игри в Мексико през 1968г. Има призови класирания на Европейско първенство – 3то място за девойки и е вицешампион на Балкански игри. Тя е многократна национална шампионка. Създава атлети на високо ниво и в кариерата си на треньор има финалист на олимпийски игри на нейната любима дисциплина.

Катя е треньор с дългогодишен опит в спринтовите и препятствени бягания. Разбира се подготвя и атлети на висок и дълъг скок за участия на национални и европейски шампионати.

Адрес

НС "Васил Левски"

Телефон

0886166482

E-mail

skla.express@gmail.com